Med et sådant tilbud er det fodboldtrøjer med tryk til børn

Comments · 188 Views

Med et sådant tilbud er det fodboldtrøjer med tryk til børn


Med et sådant tilbud er det fodboldtrøjer med tryk til børn
LIONEL MESSI kan have lavet en dramatisk drejning af sin fremtid, men der er ikke noget, Barcelona kan gøre for at stoppe ham med at gå væk GRATIS næste sommer.
Med et sådant tilbud er det klart, at Man City vil springe chancen om 12 måneder til at få ham til at fange ham.
Med Pep Guardiola - Messis tidligere chef i velsagtens sine mest frugtbare år - ved roret, er der også mere end bare penge, der tilbydes Messi.
Billige Fodboldtrøjer
Måske efter at have været træt af at svæve over Premier League's udstødte, ville Antonio Conte hoppe over chancen for at underskrive et telt næste sommer.
Tilsyneladende altid på randen af ​​overtrædelse af Financial Fair Play-reglerne kan PSG være flush med kontanter næste sommer.
Både Neymar og Kylian Mbappe har været sammenhængende med store pengeafgange, og helt sikkert næste sommer vil en af ​​dem endelig gå.
Køb Fodboldtrøjer
Det ville frigøre plads i holdet og gøre det muligt for Ligue 1-giganterne at kaste alle disse penge på Messis uhyrlige lønpakke resten af ​​sin karriere.
Køb Fodboldtrøjer
MESSI kunne i stedet vælge en eventyrlig afslutning på sin karriere - ved at vende tilbage til drengetidsteamet Newells Old Boys.
Den fremtidige superstjerne sluttede sig til den argentinske side, da han bare var seks år gammel og hurtigt blev bemærket som et vidunderligt talent.
Jalkapallo Pelipaidat
Men 20 år senere vender han måske tilbage til at lede klubben, der gav ham sin første mulighed for at ære i Sydamerika.
Uanset alder, ville Messi være det største navn til nogensinde at tage til staterne - selv efter Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney og Golden Balls selv.

Comments